Logo Contrafort Arquitectura

Logo Contrafort Arquitectura

971 551 859      info@contrafort.cat
616 170 749      Sebastià Berga Fuster
625 254 956     Joana Gelabert Galmés

La fusta

La fusta en construcció és un dels materials que consumeix menys energia. El totxo ceràmic en consumeix 3 vegades més; el ciment 4 vegades més; els plàstics 6 vegades més; el ferro 20 vegades més i l’alumini 120 vegades més. Creim que val la pena fer un bon pensament abans de triar un tipus de vidriera o un tipus de sistema constructiu per fer-nos ca nostra. La fusta és una alternativa totalment sostenible i renovable a més de la calidesa que dóna la seva visió i el seu tacte. Això sí, tractada sempre amb productes a l’aigua que siguin naturals.

2 Responses to La fusta

  1. […] beneficis d’utilitzar certs materials en construcció, com puguin ser el fang, la calç, la fusta i el suro natural, tots ells imprescindibles en bioconstrucció. Finalment, explica també que les […]

  2. […] dues cases bastant similars, però no és així. La primera és una casa feta amb prefabricats de fusta i aïllaments de llana d’ovella, amb un consum energètic molt baix, amb una petjada […]