Logo Contrafort Arquitectura

Logo Contrafort Arquitectura

971 551 859      info@contrafort.cat
616 170 749      Sebastià Berga Fuster
625 254 956     Joana Gelabert Galmés

Desobediència Solar

Com a conseqüència de la situació energètica actual i de la futura aprovació del Decret sobre l’autoconsum, l’organització sense ànim de lucre Ecooo proposa la Desobediència Solar.

La Desobediència Solar és una forma d’enfrontar-se al model energètic des de la consciència i la acció, fent que els nostres actes siguin el motor den canvi necessari. Se basa en la necessitat de unir forces per a la transformació d’un model energètic obsolet, insostenible i car.

ecooo

L’objectiu:

Un nou model energètic basat en la independència i la sobirania energètica que permeti aprofitar els recursos naturals gratuits i infinits com el sol i el vent.

Perquè?

1.- Les grans empreses elèctriques volen reduir al mínim les renovables del mercat elèctric.

2.- El control de la política energètica està en mans de les grans corporacions.

3.- Recolzar a les renovables és desobeir la política que s’està fent en contra d’aquestes.

4.- Una altre manera de produir i consumir energia és possible.

Com?

L’empresa Ecoo té una planta fotovoltaica en un terrat d’un gimnàs a València amb una producció de 31.900 kwh/any. La seva intenció és que sigui explotada entre molts de ciutadans i ofereixen participacions a 100 €.

Amb la teva participació comences a produir energia neta que expulsa del sistema elèctric energia contaminant o perillosa. A més et posiciones en contra de la política energètica del Govern.

Més info a Desobediéncia Solar