Logo Contrafort Arquitectura

Logo Contrafort Arquitectura

971 551 859      info@contrafort.cat
616 170 749      Sebastià Berga Fuster
625 254 956     Joana Gelabert Galmés

Factoria d’Innovació de les Illes Balears

Contrafort Arquitectura hem estat una de les 17 empreses seleccionades per la Factoria d’Innovació de les Illes Balears com a beneficiària d’un Programa d’Entrenament Individualitzat.

La Factoria d’Innovació de les Illes Balears és un Centre d’Excel·lència dedicat al desenvolupament del potencial innovador de les pimes i organitzacions empresarials de la nostra comunitat.

Està promoguda per l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i la Conselleria d’Economia i Competitivitat de les Illes Balears; i cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i la Conselleria d’Economia i Competitivitat de les Illes Balears. Aquesta factoria té com a objectiu facilitar a les empreses la posada en marxa de projectes innovadors, que contribueixin a dinamitzar la seva activitat empresarial i millorar els seus processos de producció i gestió, afavorint la implantació d’iniciatives innovadores.

Igual que en un centre d’alt rendiment esportiu o en un gimnàs, les empreses que participin en el programa tendran un Entrenador personal (un consultor expert en innovació), un Pla d’Entrenament individual i una programació d’activitats a desenvolupar de manera progressiva i adaptada al seu múscul innovador.

Aquest programa, que tendrà una durada d’entre 6 i 8 mesos, permetrà a les empreses:

– Millorar i consolidar el seu potencial innovador.

– Millorar la seva competitivitat reforçant les seves capacitats d’innovació i promovent el desenvolupament d’actuacions conjuntes en matèria d’innovació.

– Millora tecnològica dels seus processos i del valor afegit dels seus productes.

– Desenvolupament d’activitats innovadores, individuals o consorciades, en un àmbit autonòmic, nacional o internacional.

 

Esperam que aquest programa sigui molt profitós i poder aprendre moltes coses, vos anirem informant!