971 551 859      info@contrafort.cat

616 170 749      Sebastià Berga Fuster

625 254 956     Joana Gelabert Galmés

CLIENTS CONTENTS

Maria Antònia i Llorenç

Vivenda al C/ concepció de Porto Cristo

Estam molt contents amb la feina de na Joana i en Sebastià. Vàrem comprar una casa típica del Port: planta baixa, dos aiguavessos, corralet i molts de corrents d’aire, com a bona casa d’estiu. Volíem reformar-la per adaptar-la a les nostres necessitats: viure-hi tot l’any amb confort i amb molts de nins petits, però mantenint alhora l’essència. Vàrem anar al despatx de na Joana i en Sebastià pensant que teníem una idea clara del que volíem. Ells la varen entendre tot d’una, però el millor és que la varen polir i la varen eixamplar. Moltes gràcies!

  ANAR AL PROJECTE

Bartolomé Melis Roig

Bartolomé Melis Roig

Jo i les meues xiques hem quedat molt satisfets, moltissim, amb la reforma realitzada per Contrafort Arquitectura en la meua casa manacorina del carrer Esperança. Van saber interpretar el que voliem i van resoldre perfectament des de el punt de vista tècnic el problema d’obra nova damunt una construcció de 1920. Ells es van encarregar de portar a terme tots el permissos necessaris en les diferente administracions i jo des de lluny, confiava amb ells, ja que visc a València, som un manacorí de la diàspora. Quan pel juliol, vam vindre a passar uns dies per Manacor, ja estava tot acabat i el resultat ens va impressionar a tots.

 

Si algú té dubtes, la meua recomanació es : “Deixa treballar a Sebastìa i Joana, quedaràs molt satisfet”. Gràcies per tot.

Fernando Ruiz

Estamos muy contentos del trabajo realizado en el proyecto de tienda y taller, y muy agradecidos por su imaginación y su iniciativa en el proyecto.

  ANAR AL PROJECTE

Toni Perelló Perelló

Hem realitzat un projecte d'envergadura que ha durat un parell d'anys, per sort vam topar amb un bon arquitecte. En Sebastià ens ha demostrat durant tota l'obra, que és un gran professional. No ha faltat mai a una reunió setmanal d'obra i sempre ha respost a les nostres solicituds, amb solucions reals i creatives. D'altre banda el seu estudi d'arquitectura és innovador en tècniques i materials ecòlogics.

  ANAR AL PROJECTE

Antoni Gomila Grimalt

Vaig quedar molt satisfet de la feina que en Sebastià Berga realitzà durant l’edificació de la casa.

 

Des de la redacció del projecte i fins al final de l’obra dugué un seguiment exhaustiu de tots els processos constructius, aconseguint així, un òptim resultat. Un pic a la setmana ens reuníem a l’obra, juntament amb l’aparellador i el mestre picapedrer, per tal de valorar els avanços i prendre decisions sobre allò que fos necessari.

 

El sistema funcionà molt bé ja que es tenia cura de tots els aspectes fins al darrer detall. Enhorabona!

  ANAR AL PROJECTE

Catalina Mª Pou i Jaume Flaquer

  ANAR AL PROJECTE

Vàrem decidir contractar en Sebastià Berga per fer la nostra casa. El coneixíem com a amic i també a nivell professional i no vàrem dubtar en encarregar-li el projecte i la direcció de l’obra.

 

Tant en la fase de projecte com en la direcció va demostrar una gran professionalitat i una habilitat especial en resoldre la distribució i les façanes de la casa. Ha aconseguit plasmar perfectament en forma de construcció les nostres necessitats i les exigències de la nostra forma de viure.

 

Hem d’agraïr que ens permetès participar activament durant el projecte i durant l’execució escoltant les nostres propostes i aportacions, i que es volgués arriscar juntament amb nosaltres aplicant, en aquells moments, criteris de sostenibilitat i estalvi energètic que resultaven innovadors.

 

Per tot el que hem dit, no podem fer altra cosa que recomanar a tots els que llegeixin aquestes línies el treball d’en Sebastià.

Sebastiana Sureda i Jordi Pedrals

Vam confiar amb en Sebastià per a la reforma de la nostra farmàcia. El que més puc destacar és el seu control exhaustiu de l’obra, el seu ordre i el bon tracte. Va escoltar el que volíem i ens va entendre a la perfecció. Totalment recomanable.

  ANAR AL PROJECTE

Biel Amer i Enric Moll

Llar de Llevant Foment SL agraeix les idees, les ganes, la feina i la bona disposició a l’hora de fer el nostre projecte.

 

No fa falta dir que els més agraïts són els nostres clients que valoren la feina ben feta.

 

Són els nostres clients i nosaltres mateixos que vivim dins dels habitatges projectats pel nostre amic Sebastià Berga, que podem gaudir de la senzillesa, modernitat, estètica, funcionalitat i qualitat de les nostres llars.

 

És veritat que una obra per ser ben executada fan falta 3 components principals: Direcció facultativa o tècnica, contractista i promotor. És responsabilitat del promotor que les altres dues parts siguin igual o més responsables de la part que li pertoca.

 

Per això podem dir que el nostre amic, Sebastià, va ser el millor projectista i director per la nostra obra.

 

Molt agraïts… Una forta abraçada!

  ANAR AL PROJECTE

Catalina Fullana i Mª Antònia Torrandell

Quan en Mateu, el picapedrer, ens va recomanar fer obra nova en lloc de reforma ens va parlar de com de bé treballava en Sebastià; com que ja el coneixia de feia temps no ens ho vàrem pensar gens ni mica i ens posàrem en contacte amb ell.

 

La casa ha quedat molt bé, li vàrem demanar uns quants requisits i els va respectar (finestres i habitacions grosses, conservar la cisterna, un corral, una cotxeria…), totes les consultes que li fèiem sempre les va respondre de manera clara i ens va aconsellar el més convenient.

 

Ara tenim una casa el més eficient possible on a l’estiu no és necessari tenir-hi aire condicionat perquè la disposició fa que hi hagi corrent d’aire que refresca, amb totes les habitacions ben distribuïdes i amb el màxim de capacitat per a guardar-hi coses i més coses.

 

Estam molt contentes amb la feina d’en Sebastià.

  ANAR AL PROJECTE

Magdalena Salas Burguera

La meva experiència amb l’arquitecte Sebastià Berga dins l’àmbit de la gestió municipal ha estat positiva perque és un professional que es preocupa de què totes les coses funcionen. Tant en la redacció de projectes com en la seva execució ha estat molt acurós i ha coordinat als diferents professionals que treballen dins l’obra.

  ANAR AL PROJECTE

Guillem Vanrell i Noe Torrent

Ha estat un plaer tenir en Sebastià com a arquitecte. A més de la seva gran professionalitat, el seu tracte proper i afable feu que, des del primer moment, sentís que casa nostra seria especial. Una distribució acurada i óptima dels espais disponibles, un aprofitament total de la llum natural, un bon aïllament que ens ha estalviat grans despeses en calefacció i aire condicionat, i petits detalls innovadors que han fet que ens sentim contents de viure a ca nostra i de mostrar-la als amics.

 

El fet de reunir-nos setmanalment durant l’obra, juntament amb el constructor i l’aparellador, fou clau per a una bona organització i execució de l’obra. A més, ens permeté realitzar alguns canvis per adaptar-nos a la realitat de l’obra i, fins i tot, estalviar algunes despeses.

 

Fa ja 6 anys que vivim a ca nostra i encara ara no hi ha dia que no pensem com n’estam d’orgullosos de viure-hi. I tot gràcies a n’en Sebastià. Us el recomanem!

Miquel Àngel Fortesa i Mª Coloma Riera

En Sebastià es un arquitecte que s’implica en el seguiment de l’obra, fent constants visites, controlant l’obra i assessorant en tot moment.

  ANAR AL PROJECTE

Maria Lliteras i Xisco Salas

Vàrem contactar amb en Tià per mediació del mestre d’obres Sebastià Sansó, (Bioconstructors de Llevant) perque voliem fer una casa d’estiueg a Porto Cristo que fos senzilla i còmoda, de caràcter més bé tradicional però sense renunciar a elements més contemporanis. Teniem un petit solar d’uns 100 m2 i entre els dos ens convenceren per apostar per la Construcció Ecològica. Després d’exposar-li les nostres idees i necessitats, en Tià ens va assessorar damunt les possibilitats constructives i ens va fer un parell de planols fins que triàrem el definitiu.

 

En quant al procés constructiu destacariem la rapidesa (1 any d’obres, tenint en compte que ès zona turistica i haguerem d’aturar 3 mesos) i la poca generació de residus (bàsicament fusta i suro). En Tià s’involucrà molt en el seguiment de l’obra però tenint en compte sempre els gustos i les necessitats (i possibilitats) dels promotors.

 

I en quant al resultat final, la satisfacció és completa: apart de l’estètica (qüestió de gustos) ha resultat una casa molt ben distribuïda (tenint en compte les limitacions d’espai), bona de mantenir i, sobre tot, molt acollidora.

 

Des d’aquestes linees només volem agraïr publicament a tots els qui han participat en l’obra i a Tià en particular per la professionalitat demostrada.

  ANAR AL PROJECTE

Joan Gomila i Catalina Servera

  ANAR AL PROJECTE

Quedàrem molt satisfets d’haver pogut comptar amb Sebastià Berga com a arquitecte. Les seves propostes varen ser molt creatives i ajustades a les nostres necessitats. Ens va agradar molt els plantejaments de construcció actual basats en l’ecosostenibilitat.

 

Amb el picapedrer Joan Amengual i l’aparellador Bernat Sant varen fer un equip molt sòlid.

 

Els resultats per nosaltres varen ser molt bons i esperam podem comptar amb ells per futures oportunitats.

SANA · SOSTENIBLE · EFICIENT