971 551 859      info@contrafort.cat

616 170 749      Sebastià Berga Fuster

625 254 956     Joana Gelabert Galmés

Avís legal

 

 

1.- Titularitat

 

Aquest lloc és propietat i està operat per Sebastià Berga Fuster  i Joana Gelabert Galmés, amb domicili social a C/ General Barceló 47 2n - 07500 Manacor, Illes Balears, Espanya.

 

NIF: 18.225.291E i 41.536.412.-E

Correu electrònic: info@contrafort.cat

 

L'ús d'aquesta web et dóna la condició de "Usuari". Això vol dir que acceptes els termes i condicions establerts a continuació i amb això et compromets a no usar-lo per a fins il·legals.

 

2.- Edat

 

Quant a l'ús del Servei, i llevat que s'indiqui el contrari, declares que ets major d'edat i que disposes de la capacitat legal necessària per vincular-te i utilitzar el Servei de conformitat amb els seus termes i condicions, que comprens i reconeixes en la seva totalitat .

 

Declares que tota la informació que proporcions per accedir al Servei, abans i durant la seva utilització, és vertadera, completa i precisa.

 

3.- Enllaços externs

 

Pot ser que la web del Servei t'envie a altres llocs web de tercers.

 

No obstant això, el Servei no controla aquests llocs ni el seu contingut, que de fet està subjecte als seus propis termes i condicions. Per tant, el Servei no és responsable sobre la qualitat, veracitat o exactitud d'aquestes webs.

 

4.- Propietat Intel·lectual

 

El disseny del web del Servei i el seu contingut, marques i logos són titularitat o estan llicenciats al titular d'aquesta web, estant subjectes als drets de propietat intel·lectual acordats per la la llei.

 

Com Usuari acceptes no fer servir, copiar o distribuir cap contingut de la web més enllà del que expressament indicat aquí. Qualsevol ús comercial del nostre contingut que vulguis realitzar requerirà de la nostra expressa autorització.

 

5.- Contingut d'Usuari

 

Com Usuari pots contribuir al Servei de diverses maneres, com ara enviar correus electrònics, fer comentaris o enviar suggeriments (en endavant "Contingut").

 

Podem usar aquest Contingut de diferents maneres, per exemple mostrar-lo en el lloc web, reformatar, traduir-lo a altres idiomes, editar-lo per aportar claredat, corregir errors gramaticals, crear obres derivades a partir d'ell, promocionar-lo i distribuir-lo.

 

Per tant, el contingut segueix sent de la teva propietat però al enviar concedeixes al Servei una llicència d'ús mundial, no exclusiva, gratuïta, fins a la retirada del contingut, transferible i subllicenciable sobre aquest contingut.

 

6.- Newsletter

 

Pots subscriure't a la newsletter del Servei des del web.

 

Si ho consents, únicament t'enviarem contingut relacionat amb el dia a dia del servei, res més. En qualsevol cas, podràs donar-te de baixa de la llista des del propi correu electrònic o contactant amb nosaltres a:  info@contrafort.cat

 

Acceptes que únicament faràs servir l'email d'una tercera persona per donar-la d'alta al newsletter si tens el consentiment exprés d'aquesta persona.

 

7.- Responsabilitat

 

Fins on la llei permeti, el Servei no serà responsable per: a) qualsevol error o omissió en el contingut de la web; b) la no disponibilitat de la web o; c) la transmissió de malware o virus a través del contingut del web, tot i prendre totes les mesures tecnològiques necessàries per prevenir-lo.

 

8.- Canvis

 

El Servei es reserva el dret de realitzar els canvis no anunciats que consideri oportuns per a la web. Això vol dir que el Servei pot canviar, eliminar o afegir contingut i serveis proporcionats a través del web.

 

A més, aquests termes i condicions poden ser actualitzats. Les modificacions entraran en vigor des de la seva publicació.

 

9.- Llei i arbitratge

 

Fins on sigui possible, aquest Servei es regeix per la legislació espanyola.

 

Per tal de simplificar la resolució de reclamacions per la via civil i reduir costos, no excloem la possibilitat d'sotmetre'ns davant un Arbitratge d'Equitat de la Cort d'Arbitratge de les Cambres de Comerç i Indústria.

 

En aquest sentit, i segons la normativa aplicable, el Servei informa de l'existència d'una plataforma europea de resolució de litigis en línia que facilita la resolució extrajudicial d'aquests litigis per a contractes celebrats igualment en línia entre consumidors i prestadors de serveis d'Internet. A aquesta plataforma es podrà accedir a través de la següent pàgina web: http://ec.europa.eu/odr

 

10.- Contacte

 

Per a qualsevol aclariment, incidència o reclamació, pots contactar amb nosaltres mitjançant:

 

Correu electrònic:  info@contrafort.cat

Adreça postal: C/ General Barceló 47 2n - 07500 Manacor, Illes Balears, Espanya

 

SANA · SOSTENIBLE · EFICIENT