971 551 859      info@contrafort.cat

616 170 749      Sebastià Berga Fuster

625 254 956     Joana Gelabert Galmés

 

Habitatge al C/ Concepció de Porto Cristo

Reforma i ampliació de vivenda unifamiliar entre mitgeres,  construïda seguint criteris de bioconstrucció, amb materials ecològics, molt ben aïllada, cercant la màxima entrada de sol a l'hivern i unes bones proteccions solars a l'estiu. La voluntat de la propietat pel que fa a les necessitats de la vivenda era disposar d’un gran estudi per a tota la familia, una zona de dia oberta a l’exterior, un pati destinat en gran part a jardí i habitacions únicament per dormir. D’aquesta manera es va situar l’estudi al primer aiguavés, donant al carrer, en un espai a doble alçada que comunica a través d’una escala de caragol amb la passera d'accés a les habitacions. Un gran lluernari il·luminarà aquesta passera i el doble espai. En planta baixa l'estudi està obert cap a la zona de dia, i aquesta es volca cap al pati posterior ajardinat on s'hi sembrarà un arbre.

SANA · SOSTENIBLE · EFICIENT