Logo Contrafort Arquitectura

Logo Contrafort Arquitectura

971 551 859      info@contrafort.cat
616 170 749      Sebastià Berga Fuster
625 254 956     Joana Gelabert Galmés

ABIB

L’Associació per a la Bioconstrucció a les Illes Balears (ABIB), és una organització sense ànim de lucre, d’àmbit autonòmic, amb seu al Molí den Polit de Manacor, que té com a objectiu promoure la construcció a través de pràctiques professionals ètiques, saludables i ecològicament sostenibles.

En front de la construcció convencional, que consumeix el 40% dels recursos, gasta el 40% de l’energia i produeix el 40% dels residus, proposam construir amb sentit comú. La Bioconstrucció és una proposta integradora que cerca crear edificis sans per als que hi viuen, energèticament eficients i respectuosos amb l’entorn.

La  voluntat de l’associació és integrar coneixements i esforços de tècnics, constructors, inversors i administració per tal de oferir informació, assessorament tècnic i formació a tot hom que li pugi interessar, a través de cursos, de xerrades, de tallers, de visites, del realització de material divulgatiu,…

L’Ajuntament de Manacor a través de la delegació de Medi Ambient i al regidor Bernat Amer, ha cedit l’ús del Molí d’en Polit com a seu de l’associació.

Tots els interessats a formar part de l’associaciò es poden posar en contacte a través del correu : abib.balears@gmail.com. Més endavant es convocarà una assemblea per tal de que tothom que estigui interessat pugui entrar a formar part de l’associació.